Európai Tanács 1950


Ha jól hallok, az Európai Tanácsban 1950- ben fogadták el az Alapvető Emberi Jogokról szoló egyezményt, amihez 47 ország csatlakozott..Gondolom, akkor, vagy akkoriban csatlakoztak a 47-ek, de AKKORIBAN ez a 47 ország lehetett azon a szinvonalon, éltek azon az életszinvonalon. De mi eccerüen még most sem tartunk ott mint ez a fránya 47 akkor..PECH. 

Így aztán az elitéltjeinket sem tarthatjuk sokkal jobban annál mint ahogyan mi élünk.Van  igaza Orbánnak.

DE MINDEZÉRT BIZOS, NEM AZ ÜGYVÉDEKKEL KELLENE KIKEZDENI.

Ennél mindez sokkal tágabb és mélyebb.

De egyébként teljesen jellemzőek az alakuló félben levő, vagy félig- meddig kialakult társadalmakra az efféle kirohanások, ügyvédek, gazdagok, jobban kereső rétegek irányába történő forrongás jellegű megmozdulások, még akár fenntről, a hatalom irányából is.A félig- meddig társadalmakban a vezetők is annyik, félig- meddigek, jól indulnak de mire kibontakozna az egyéniségük kötelező módon azzá válnak, félig – meddigek lesznek, lesülyednek a társadalmaik szintjére.

Magyarországon két párhuzamos társadalomról beszélhetünk, van a baloldal társadalma, s a jobboldalé, a jobboldal van nagyon lemaradva a jóval baloldal fejlettebb. A jobboldal le van ragadva, és be van ragadva aTrianon traumába, na, és egyéb traumákba, ezeken túl kell lenni nem cask egyszer és mindenkorra hanem MINDIG, ha újabb vereséget szenvedünk akkor is, a csüggedés nem vállhat életformává, ellenben itt azt látjuk.

Búsuljon a ló, mert nagy a feje.

A jobboldal érthető, harciasabb, katonásabb, nehezebben halad, nehezebb a feje.



Visontai Csongor ügyvéd az ATV-n

http://www.atv.hu/videok/video-20200203-az-ugyvedeket-tamadja-a-kormanyzat


 

 

 

 


Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon